"Cristiano je žalosten, ker Real ni držal besede"

Foto: Epa cristiano ronaldo
Novinar in prijatelj o težavah, ki jih ima Cristiano Ronaldo.
Oglej si celoten članek

Izjave, ki jih je Cristiano Ronaldo dal po finalni tekmi lige prvakov v Kijevu, kjer je omenil tudi morebitni odhod iz madridskega Reala, še vedno odmevajo. Zdaj jih je v pogovoru za Ellarguero pojasnjeval njegov prijatelj in novinar Nuno Gomes.

"Mislim, da ne bo odšel, a je jezen in razočaran, ker so mu obljubili posodobitev njegove pogodbe, a se ni na tem področju nič zgodilo," je dejal Gomes.

"Obe strani bosta prišli do dogovora. Je najboljši igralec na svetu. Glede na to dejstvo, je plačan premalo, od svojega kluba pa si želi podobno gesto, kot jo je storila Barcelona pri Xaviju, Iniesti in Messiju. Vsako leto je bila pogodba rahlo spremenjena. To te naredi zadovoljnega," je še dodal prijatelj. 

Napovedal slovo Ronaldo: Bilo je lepo igrati za Real Madrid

Ta je tudi omenil, da odnosi med Ronaldom in predsednikom Reala Florentinom Perezom niso idealni: "So rahlo hladni. Obljubil mu je obnovitev pogodbe in zvišal njegovo plačo. Ko je o tem povprašal v klubu, so mu dejali, da zdaj ni pravi čas za to. Sezona se je končala, vendar se še vedno ni nič zgodilo. Počuti se odrinjenega, žalostmega, ker niso držali svoje besede."

In kam bi Ronaldo odšel v primeru selitve? "Prezgodaj je še govoriti o tem. Zanj ni boljšega kluba kot Real. Všeč mu je mesto. PSG si že dolgo želi, da bi z njim sklenil sodelovanje. V Evropi bi lahko zaigral le za PSG in Manchester United, na zadnjega je čustveno navezan. A za zdaj želi ostati, saj ne vidi boljšega kluba za osvajanje lovorik in zlatih žog."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.