Cuban poskrbel za nov odmeven zapis v slovenščini

Foto: Epa
Foto: Epa
Po koncu tekme med Slovenijo in Avstralijo se je v slovenščini znova odzval lastnik košarkarske ekipe Dallas Mavericks.
Oglej si celoten članek

Nastope slovenske košarkarske reprezentance na olimpijskem turnirju v Tokiu so z zanimanjem spremljali tudi na drugi strani Atlantika, kjer je pesti za Luko Dončića in druščino stiskal tudi lastnik teksaške franšize Mark Cuban.

Tekma za bron Slovenci z igrišča pobiti, iz Tokia vendarle dvignjenih glav

Ameriški multimiljarder, ki bo v prihodnjih dneh pripotoval v deželico na sončni strani Alp, se je po porazu naše reprezentance z Avstralijo znova odzval v zapisom v slovenskem jeziku.

Boleč prizor Dončić se je po porazu sesedel ob robu igrišča

"Čestitke odlični ekipi. Zdaj svet pozna slovensko košarko!" je zapisal Dončićev šef ter poleg svojega varovanca oznažil še KZS, Luko Rupnika, Mika Tobeya, Zorana Dragića in njegovega brata Gorana, čeprav je ta že pred časom oznanil svojo reprezentančno upokojitev.

Nespoštljivo Durant se je obregnil ob Slovenijo: "Ah, dajte no, ste vi resni?" Odzivi Izpraznjeni Slovenci plačali davek tekme s Francijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.