Curry za Duranta preletel 12.000 kilometrov

Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa
Potem ko je izvedel, da se njune poti razhajajo, je Steph Curry nemudoma sedel na letalo proti New Yorku.
Oglej si celoten članek

Začetek poletnega prestopnega roka je zaznamovala vest o prestopu Kevina Duranta, ki bo kariero nadaljeval v moštvu Brooklyn Nets. Nekdanji zvezdnik Golden State Warrirors, katerim je v letih 2017 in 2018 pomagal do dveh naslovov prvaka, je z Newyorčani sklenil štiriletni dogovor vrednosti 164 milijonov dolarjev.

Uradno Durant se za 164 milijonov seli na vzhodno obalo

Po treh letih se z Durantovim prestopom končuje udarna naveza, ki sta jo v Oaklandu tvorila s Stephom Curryjem. Ta je trenutno na Kitajskem, a je ob objavi novice takoj poletel iz Šanghaja proti New Yorku, da bi se Durantu zahvalil za vse, kar je naredil za Golden State.

Foto: Epa

Curry nekdanjega soigralca ni imel namena prepričati, naj ostane v Kaliforniji, saj je bilo za kaj takšnega že prepozno. Po poročanju The Athletica je uradno potrditev dočakal na letalu, vendar ga to ni odvrnilo od skoraj 12.000 kilometrov dolgega potovanja.

Ker ni šel zaradi moštva, temveč iz spoštovanja do prijatelja.

Pojasnilo agenta Dragić že "oblekel" dres Dallasa, nato se je zataknilo

"Curry si je želel še zadnjega trenutka z Durantom kot njegovim soigralcem. Povedati mu je želel, koliko mu pomenijo tri leta, ki sta jih preživela skupaj. Osvojila sva dva naslova. Dominirala sta v ligi. Pisala zgodovino. Zaželel mu je srečo in izrazil podporo njegovi odločitvi," pišejo novinarji The Athletica.

Košarkarja naj bi se sestala v Durantovem stanju na Manhattnu, kjer je Durant svojemu prijatelju v obraz povedal, da se je njun čas iztekel. "Kot človek človeku. Prijatelj prijatelju," poetično dodajajo pri Athleticu.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.