Šport > Košarka
837 ogledov

Durant se za 164 milijonov seli na vzhodno obalo

Kevin Durant
Košarkarski zvezdnik bo kariero nadaljeval v New Yorku.

Eden najboljših košarkarjev na svetu Kevin Durant je v nedeljo razkril, da bo zapustil moštvo severnoameriške lige NBA Golden State Warriors in se kot prosti igralec preselil v Brooklyn Nets.

Trenutno poškodovani 30-letnik je prestop potrdil na družbenih omrežjih. Podpisal bo štiriletno pogodbo v vrednosti 164 milijona dolarjev.

Durant, najboljši igralec finala lige NBA v letih 2017 in 2018, je selitev sporočil nekaj sekund po današnjem začetku prestopnega roka.

Zaradi poškodbe Ahilove tetive bo košarkarski superzvezdnik bržčas večino prihajajoče sezone izpustil.

Po nekaterih zapisih v ameriških medijih bo Brooklyn zgradil šampionsko ekipo, saj namerava v svoje vrste pripeljati še Kyrieja Irvinga in DeAndreja Jordana.

Po poročanju časnika New York Times naj bi Warrios Durantu ponudili petletno pogodbo v vrednosti 221 milijonov dolarjev, a je ni sprejel.

Durant je za Golden State igral od leta 2016, v sezonah 2017 in 2018 je z bojevniki osvojil šampionski prstan. Je desetkratni udeleženec tekme vseh zvezd.

Philadelphia 76ers je našla skupni jezik z zvezdnikom Tobiasom Harrisom, ki bo po besedah očeta Torrela Harris podpiral petletno pogodbo v zameno za 180 milijonov dolarjev. Harris se je v Philadelphio preselil februarja iz Los Angeles Clippers. Za 26-letnika so se zanimala številna moštva NBA, med njimi Brooklyn, Dallas, New Orleans in Memphis.

Novo košarkarsko sredino je našel hrvaški reprezentant Bojan Bogdanović, ki je Indiano Pacers zamenjal za Utah Jazz. Tridesetletnik je podpiral štiriletno pogodbo za 73 milijonov dolarjev.

Komentarjev 1
  • Bethany_Ligertwood 16:11 01.julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo mojee življenjee. To come ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

Sorodne novice