Epski prizori po tekmi, poglejte, kaj je počel Nowitzki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Uspeha košarkarske ekipe Dallas Mavericks se je skupaj z Lukom Dončićem in ostalimi veselil tudi največji v zgodovini kluba Dirk Nowitzki.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallas Mavericks so s predstavo epskih razsežnosti na sedmi tekmi konferenčnega polfinala povozili Phoenix Suns in si priigrali vstopnico v polfinale letošnje sezone lige NBA.

Na poti do velikega finala jim stoji ekipa Golden State Warriors.

Sedma tekma Dončićeva mala šola košarke za finale Zahoda

Ob tem zgodovinskem uspehu je Luki Dončiću med prvimi čestital legendarni Dirk Nowitzki, danes posebni svetovalec teksaškega moštva, ki je leta 2011 ekipo tako rekoč brez pomoči popeljal do šampionskega prstana. 

Tako Nowitzkemu kot njegovemu "vajencu" se je ob zmagi nad Phoenixom smejalo do ušes, njun prisrčen pozdrav in prijateljski objem pa je v objektiv ujel eden izmed snemalcev na igrišču.

Predrznost pa taka! 221 cm visoki srbski orjak napadel košarkarja Phoenixa

Foto: Print Screen

Kam je pa šel? Dončić ga je 'zložil' po tleh, komentator norel: "O, ne, ni tega naredil!"

Po Dončiću so bili čestitk s strani košarkarske legende deležni tudi drugi igralci Dallasa. "Kaj sem vam rekel?" so štiri besede, s katerimi je uspeh Mavsov pozdravil 43-letni Nemec.

Dallas je v serijo s Phoenixom vstopil kot izraziti nefavorit. Strokovnjaki so v en glas napovedovali uspeh Sonc, kar je Mavsom služilo kot dodatna motivacija.

"Vedeli smo, da so vsi stavili na Phoenix, a kot sem že rekel, vsa garderoba je verjela. Igrali smo odlično, dali smo vse od sebe," je po zmagi dejal Dončić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.