Air Dončić poletel kot še nikdar doslej

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Luka Dončić se je spet podpisal pod vrhunec srečanja.
Oglej si celoten članek

Ne samo, da je uspel na obračunu z Los Angeles Lakers v ključnih trenutkih zasenčiti LeBrona Jamesa, temveč je Luka Dončić uprizoril tudi enega najbolj spektakularnih zabijanj v njegovi karieri in spotoma, kot radi rečemo, "upokojil" Dwighta Howarda.

NBA Dončić še poglobil agonijo LeBrona Jamesa

Le dva dni po tem, ko je v intervjuju za ESPN izrazil željo po večjem odrivu, je Dončić v uvodni četrtini tekme z Jezerniki preskočil trikratnega najboljšega obrambnega košarkarja lige, ki višino meri 208 cm, in okroglo usnje silovito potisnil skozi obroč po zgrešenem poskusu za tri Spencerja Dinwiddieja.

Foto: Twitter

"Zadel sem z glavo ob obroč," se je po tekmi pošalil Dončić. Na vprašanje, ali si je pri tem pomagal z opiranjem na Howarda, je 23-letnik odvrnil: "Ne bomo govorili o slabih stvareh. Naj uživam v trenutku."

Vrhunec tekme LeBron prekrižal pot Dončiću, sledila je prava lekcija Nepričakovano NBA zvezdnik šokiran nad surovim ravnanjem z Dragićem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.