Šport > Košarka
17150 ogledov

Air Dončić poletel kot še nikdar doslej

Luka Dončić Print Screen
Luka Dončić se je spet podpisal pod vrhunec srečanja.

Ne samo, da je uspel na obračunu z Los Angeles Lakers v ključnih trenutkih zasenčiti LeBrona Jamesa, temveč je Luka Dončić uprizoril tudi enega najbolj spektakularnih zabijanj v njegovi karieri in spotoma, kot radi rečemo, "upokojil" Dwighta Howarda.

Dončić LeBron NBA Šport Dončić še poglobil agonijo LeBrona Jamesa

Le dva dni po tem, ko je v intervjuju za ESPN izrazil željo po večjem odrivu, je Dončić v uvodni četrtini tekme z Jezerniki preskočil trikratnega najboljšega obrambnega košarkarja lige, ki višino meri 208 cm, in okroglo usnje silovito potisnil skozi obroč po zgrešenem poskusu za tri Spencerja Dinwiddieja.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Zadel sem z glavo ob obroč," se je po tekmi pošalil Dončić. Na vprašanje, ali si je pri tem pomagal z opiranjem na Howarda, je 23-letnik odvrnil: "Ne bomo govorili o slabih stvareh. Naj uživam v trenutku."

LeBron James Luka Dončić Vrhunec tekme Šport LeBron prekrižal pot Dončiću, sledila je prava lekcija Pascal Siakam Nepričakovano Šport NBA zvezdnik šokiran nad surovim ravnanjem z Dragićem

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.