Trener Dallasa ni vedel, da je Dončić pobegnil pred slačilnico nasprotnika

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Dallasa Rick Carlisle je pred novinarji komentiral željo in potezo Dončića.
Oglej si celoten članek

Izjemna gesta Kralj James zelo dobro vedel, kdo je Luka Dončić

Trener Dallasa Rick Carlisle je šele na tekmi proti New Yorku, na katerem so telički vknjižili nov poraz, komentiral potezo Luke Dončića, ko je na gostovanju pri Los Angeles Lakers dolgo čakal pred slačilnico jezernikov, da je dobil podpisan dres svojega idola LeBrona Jamesa.

Napolnil center V Dallasu vlada Lukamanija

Spomnimo, Dončić je po koncu tekme v dar dobil podpisan dres svojega idola. "Vedno sem si želel njegovega dresa. To je nekaj posebnega zame," je bil darila, s katerim mu je James posredoval tudi sporočilo, vesel 19-letnik. "Čakal sem na to tekmo in zame je bila nekaj posebnega." James je na dres, ki ga je podaril Dončiću, zapisal: "Prizadevaj si za veličino."

Prijatelja "Luka je vedno nasmejan"

Na vprašanje novinarja, kaj si misli o tem, da je Luka pred gostujočo slačilnico čakal na dres nasprotnika je Carlisle dejal, da ni prav nič narobe, če si novinec želi dres svojega vzornika, je pa presenetil z izjavo, da o tem sploh nič ni vedel. "To sem izvedel šele danes," je dejal trener Dallasa in dodal: Nič slabega ni v tem. Na ta način sta si izkazala spoštovanje eden do drugega."

Navijači besnijo Blamaža! Dončić ni mogel verjeti, kaj je storil soigralec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.