Dallas Mavericks na -10 °C, Luka Dončić pa ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V noči na ponedeljek po srednjeevropskem času bo četa Jasona Kidda igrala v Minneapolisu.
Oglej si celoten članek

Minnesota Timberwolves imajo po treh zaporednih zmagah skoraj polovičen izkupiček (14-15) in bi z morebitno zmago prehiteli Dallas Mavericks, ki so se na sever ZDA odpravili s 50-odstotno bilanco (14-14).

Na srečanje v Minneapolis, kjer je zvečer napovedanih -10 °C, so Teksačani odpotovali v sila okrnjeni zasedbi. Luka Dončić še vedno ni nared za nastop, manjkal je že na predhodnih treh srečanjih proti Oklahoma City Thunder, Charlotte Hornets in Los Angeles Lakers. Muči ga levi gleženj.

NBA Nov šok za vodilno ekipo Vzhoda, udarci se kar vrstijo

Poleg Dončića bo pri Dallasu manjaklo še nekaj košarkarjev. Zaradi covida-19 bodo izostali Reggie Bullock, Josh Green in Frank Ntilikina, zaradi osebnih razlogov Willie Cauley-Stein, zaradi poškodbe desnega stopala pa Eugene Omoruyi.

V noči na sredo se bo Dallas proti Minnesoti meril še doma, takrat morda že z Dončićem v postavi. Nato bodo v American Airlines Center prišli Milwaukee Bucks, sledi pa božično srečanje proti Utah Jazz v Salt Lake Cityju.

Na vrhu zahodne konference so Phoenix Suns (23-5), sledijo Golden State Warriors (24-6) in že omenjeni Utah Jazz (20-9). Pred Dallasom so še Memphis Grizzlies (19-11), LA Clippers (16-14), LA Lakers (16-14) in Denver Nuggets (15-14).

Požrli besede Neverjeten preobrat v zvezi z necepljenim Irvingom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.