Dallas zapuščajo kar štirje igralci, prihaja odmevna okrepitev!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dallas je že povlekel potezo. Prihaja odmevna okrepitev za Dončića, ki pa ga zapušča velik prijatelj.
Oglej si celoten članek

Houston Rockets v Dallas v zameno za prvi letošnji izbor na naboru in štiri košarkarje, med njimi tudi velikana Bobana Marjanovića, pošiljajo centra Christiana Wooda.

"Luka je ..." Kralj James zažgal splet z besedami o Dončiću

Foto: Epa Christian Wood

Poleg Bobana Marjanovića moštvo Luke Dončića zapuščajo še Sterling Brown, Trey Burke in Marquese Chriss. Wood je odmevna okrepitev. V sezoni 2021-22 je v 68 tekmah s Houstonom v povprečju dosegal 17,9 točke, 10,1 skoka in 2,3 podaje na tekmo. Bil je eden od devetih igralcev v ligi NBA, ki so v povprečju dosegali vsaj 17 točk in 10 skokov. S tem se je pridružil Joelu Embiidu iz Philadelphie, Giannisu Antetokounmpu iz Milwaukeeja, dvakratnemu MVP-ju Nikoli Jokiću iz Denverja, Bamu Adebayju iz Miamija, Domantasu Sabonisu iz Sacramenta, Deandre Aytonu iz Phoenixa, Jonasu Valanciunasu iz New Orleansa in Nikoli Vučeviću iz Chicaga.

Najhuje je mimo Luka si lahko oddahne, iz Španije prihajajo odlične novice

Foto: Profimedia Luka Dončić in Boban Marjanović

Wood je v zadnji sezoni dosegal met iz igre 50 odstotkov, za tri točke je v povprečju zadel odličnih 39 odstotkov metov. Dallas bo po Philadelphii, Charlottu, Milwaukeeju, New Orleansu, Detroitu in Houstonu sedma ekipa za 26-letnega centra.
Wood vstopa v zadnjo sezono triletne pogodbe v vrednosti 41 milijonov dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:44 16. Junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala …

  • 09:58 16. Junij 2022.

    Top menjava, tako finančno (zaenkrat) kot igralsko!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.