Delovna Štuhčeva tik pod stopničkami

Foto: Epa ilka štuhec
Najboljša slovenska smučarka in aktualna svetovna prvakinja v smuku vzdržuje tekmovalni ritem.
Oglej si celoten članek

Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec si po veličastni zmagi na svetovnem prvenstvu v Areju, ko je bila prva v smuku, želi ohraniti vrhunsko pripravljenost in ohraniti tekmovalni ritem, zato je nastopila na smuku za evropski pokal v švicarski Crans Montani.

Na prvi od dveh tekem je osvojila četrto mesto.

Veleslalom Hrovatova le nemo zrla v semafor, Shiffrinova premagana

Mariborčanka je danes zaostala le za tremi Avstrijkami. Štuhčeva je za najboljšo Elisabeth Reisinger zaostala 46 stotink. Razlike med tekmovalkami so bile zelo majhne, saj se jih je kar 11 uvrstilo v času znotraj ene sekunde, k tesnim odločitvam pa je pripomogla sorazmerno kratka proga, saj je zmagovalka postavila čas 1:13:41.

Drugi čas je imela Nina Ortlieb, tretjega pa Ariane Rädle.

Zgodovinski podvig Štuhčeva se ni povsem strinjala z novinarji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.