"Divac bo zaradi Dončića čutil sovraštvo"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nabor lige NBA leta 2018 še vedno buri duhove v ZDA.
Oglej si celoten članek

Sacramento Kings bi lahko leta 2018 izbrali Luko Dončića, a so se odločili za Marvina Bagleya Jr. Športni direktor Kraljev Vlade Divac je vse odtlej deležen številnih kritik.

Dobrodelnost Na dražbi tudi dan in tekma z Luko Dončićem

Eden tistih, ki redno spremlja dogajanje v Sacramentu, je novinar medija The Athletic - Jason Jones. Ta je v času pandemije covida-19 izvedel anketo med navijači Kraljev in jih povprašal o nekaterih temah.

Eno od vprašanj se je glasilo, ali imajo navijači še zaupanje v vodstvo franšize. Več kot polovica - 53,9 odstotka, jih je odgovorilo negativno.

"To se ne bo spremenilo, dokler Sacramento ne pride v play-off. Mnogo Divčevih odločitev na naboru daje razloge za skepso. Najbolj izstopa to, da ni vzel Dončića. Tudi pri menjavah igralcev se težko s čim pohvali," je vzdušje med sicer zvestimi pristaši Sacramenta pojasnil Jones.

"Bilo je tudi nekaj pozitivnih stvari, kot je bil nabor leta 2016. Toda Divac bo v naslednjih letih čutil sovraštvo zaradi tega, ker ni izbral Dončića," je dodal Jones.

Cuban Tako lastnik Dallasa ceni Dončića

Divca, ki je kot igralec v NBA pustil globok pečat, pa je 6,9 odstotka navijačev kljub temu označilo za njihovega najljubšega košarkarja v zgodovini franšize. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.