Šport > Košarka
2881 ogledov

"Divac bo zaradi Dončića čutil sovraštvo"

Luke Walton Vlade Divac Profimedia
Nabor lige NBA leta 2018 še vedno buri duhove v ZDA.

Sacramento Kings bi lahko leta 2018 izbrali Luko Dončića, a so se odločili za Marvina Bagleya Jr. Športni direktor Kraljev Vlade Divac je vse odtlej deležen številnih kritik.

Luka Dončić Dobrodelnost Šport Na dražbi tudi dan in tekma z Luko Dončićem

Eden tistih, ki redno spremlja dogajanje v Sacramentu, je novinar medija The Athletic - Jason Jones. Ta je v času pandemije covida-19 izvedel anketo med navijači Kraljev in jih povprašal o nekaterih temah.

Eno od vprašanj se je glasilo, ali imajo navijači še zaupanje v vodstvo franšize. Več kot polovica - 53,9 odstotka, jih je odgovorilo negativno.

"To se ne bo spremenilo, dokler Sacramento ne pride v play-off. Mnogo Divčevih odločitev na naboru daje razloge za skepso. Najbolj izstopa to, da ni vzel Dončića. Tudi pri menjavah igralcev se težko s čim pohvali," je vzdušje med sicer zvestimi pristaši Sacramenta pojasnil Jones.

"Bilo je tudi nekaj pozitivnih stvari, kot je bil nabor leta 2016. Toda Divac bo v naslednjih letih čutil sovraštvo zaradi tega, ker ni izbral Dončića," je dodal Jones.

Mark Cuban Cuban Šport Tako lastnik Dallasa ceni Dončića

Divca, ki je kot igralec v NBA pustil globok pečat, pa je 6,9 odstotka navijačev kljub temu označilo za njihovega najljubšega košarkarja v zgodovini franšize. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice