Dogodek na tekmi Barcelone dvignil obrvi

Foto: Epa
Foto: Epa
Na četrtkovem srečanju so gledalci opazili nenavaden detajl.
Oglej si celoten članek

Na prvi tekmi kvalifikacij za osmino finala Lige Evropa je Barcelona na stadionu Camp Nou gostila Napoli. Srečanje se je končalo z remijem (1:1), odločitev o napredovanju bo padla čez teden dni na stadionu Diego Maradona v Neaplju.

Uvodni gol za italijansko moštvo je v prvem polčasu zabil Piotr Zieliński, v nadaljevanju je iz enajstmetrovke izenačil Ferrán Torres.

Evropska liga Barça do remija doma, poraz Dinama, katastrofa Borussie

Zimska okrepitev Barcelone iz vrst Manchester Cityja ima številko 19 in v prvem polčasu je Torres nosil povsem običajen dres (na zgornji fotografiji).

V drugih 45 minut je vstopil z drugo majico. Ob izvajanju strela z bele točke so gledalci namreč opazili, da na njegovih prsih ni grba katalonskega kluba, niti logotipa opremljevalca.

Foto: Epa Ferrán Torres Barcelona Napoli

Torres, ki je Barcelono stal 65 milijonov evrov, je na srečanju sicer zgrešil nekaj lepih priložnosti, po zadnjem žvižgu je bil očitno slabe volje.

Barcelona, ki se v španski La Ligi bori za vstop med prvo četverico, bo naslednje srečanje v prvenstvu odigrala v gosteh proti Valencii - Torresovem bivšem klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.