Šport > Nogomet
3273 ogledov

Dogodek na tekmi Barcelone dvignil obrvi

Ferrán Torres Barcelona Napoli Epa
Na četrtkovem srečanju so gledalci opazili nenavaden detajl.

Na prvi tekmi kvalifikacij za osmino finala Lige Evropa je Barcelona na stadionu Camp Nou gostila Napoli. Srečanje se je končalo z remijem (1:1), odločitev o napredovanju bo padla čez teden dni na stadionu Diego Maradona v Neaplju.

Uvodni gol za italijansko moštvo je v prvem polčasu zabil Piotr Zieliński, v nadaljevanju je iz enajstmetrovke izenačil Ferrán Torres.

Gavi Evropska liga Šport Barça do remija doma, poraz Dinama, katastrofa Borussie

Zimska okrepitev Barcelone iz vrst Manchester Cityja ima številko 19 in v prvem polčasu je Torres nosil povsem običajen dres (na zgornji fotografiji).

V drugih 45 minut je vstopil z drugo majico. Ob izvajanju strela z bele točke so gledalci namreč opazili, da na njegovih prsih ni grba katalonskega kluba, niti logotipa opremljevalca.

Ferrán Torres Barcelona Napoli | Avtor: Epa Epa

Torres, ki je Barcelono stal 65 milijonov evrov, je na srečanju sicer zgrešil nekaj lepih priložnosti, po zadnjem žvižgu je bil očitno slabe volje.

Barcelona, ki se v španski La Ligi bori za vstop med prvo četverico, bo naslednje srečanje v prvenstvu odigrala v gosteh proti Valencii - Torresovem bivšem klubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.