Dogovor vse bližje, zvezdnik pa jasen: "Seveda bi igral ob Dončiću."

Foto: Print Screen luka dončić
Košarkarja Los Angeles Clippers se vse bolj povezuje s prestopom k Dallas Mavericks.
Oglej si celoten članek

Ameriškemu organizatorju igre Patricku Beverleyju bo ob koncu letošnje sezone uradno potekla pogodba z Los Angeles Clippers.

Za 30-letnega obrambnega naravnanega košarkarja z večletnimi izkušnjami v ligi NBA naj bi se resno zanimalo moštvo Dallas Mavericks, kjer bi združil moči z Lukom Dončićem in Kristapsom Porzingisom.

Olje na ogenj je govoricam prilila nedavna komunikacija med Dončićem in Beverleyjem na družbenih omrežjih, kjer se je Američan odzval na to, da se je novinec Dallasa maloprej pridružil njegovim sledilcem.

Skrivnostni čivk V Dallasu završalo, v središču "afere" pa Dončićevo ime

Košarkar Los Angelesa je o tej temi spregovoril v pogovoru za NBA.com. "Videl sem, da mi je Luka začel slediti na družbenih omrežjih. Tudi jaz sem razmišljal v isto smer kot vi. Malo sem se pozabaval. Lepo je biti prost igralec," je povedal Beverley.

Na vprašanje, ali se vidi v Dallasu ob Dončiću, pa je odvrnil: "Seveda. Luka je dominanten košarkar, na parketu vleče prave poteze. Če sklenemo dogovor, bomo v Dallasu jaz, Luka, Tim Hardaway Jr, Kristaps Porzingis, Courtney Lee. Še prej se bom pozabaval na trgu. Trdo delam. Zdaj bom užival v tem procesu," je dodal organizator igre.

Foto: Epa patrick breverley

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.