Dokončno: Boateng v Milanu

Foto: Žurnal24 Boateng v objemu soigralcev na minulem svetovnem prvenstvu. (Foto: Reuters)
Italijanski nogometni velikan Milan je tudi uradno objavil, da si je od tekmeca iz serie A Genoe do konca sezone izposodil ganskega nogometnega reprezentanta Kevina-Princea Boatenga.
Oglej si celoten članek

Rdeče-črni lahko 23-letnega ganskega vezista Kevina-Princea Boatenga po koncu sezone tudi odkupijo. Boateng se je pred dnevi za 6,5 milijona evrov iz Portsmoutha preselil k Genoi, a že ob prestopu je bilo jasno, da bo nogometaš v naslednji sezoni nastopal za Milan. "Ali se bo Boateng vrnil k Genoi? Na neki način si želim, da se ne bi. Če ga Milan odkupi po sezoni, bo to pomenilo, da smo oboji opazili nadarjenega nogometaša, nam pa zaslužek od prodaje tudi ne bo odveč," je dejal predsednik Genoe Enrico Preziosi.

Boateng, ki se je takoj po prestopu iz Portsmoutha pridružil treningom Milana, se je rodil v Nemčiji, kjer je začel kariero pri berlinski Herthi. Nato se je preselil k Tottenhamu, kjer se ni naigral, Borussii iz Dortmunda in nato k Portsmouthu. Tik pred letošnjim svetovnim prvenstvom je prvič zaigral za Gano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.