Šport > Nogomet
19 ogledov

Dokončno: Boateng v Milanu

Boateng v objemu soigralcev na minulem svetovnem prvenstvu. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Italijanski nogometni velikan Milan je tudi uradno objavil, da si je od tekmeca iz serie A Genoe do konca sezone izposodil ganskega nogometnega reprezentanta Kevina-Princea Boatenga.

Rdeče-črni lahko 23-letnega ganskega vezista Kevina-Princea Boatenga po koncu sezone tudi odkupijo. Boateng se je pred dnevi za 6,5 milijona evrov iz Portsmoutha preselil k Genoi, a že ob prestopu je bilo jasno, da bo nogometaš v naslednji sezoni nastopal za Milan. "Ali se bo Boateng vrnil k Genoi? Na neki način si želim, da se ne bi. Če ga Milan odkupi po sezoni, bo to pomenilo, da smo oboji opazili nadarjenega nogometaša, nam pa zaslužek od prodaje tudi ne bo odveč," je dejal predsednik Genoe Enrico Preziosi.

Boateng, ki se je takoj po prestopu iz Portsmoutha pridružil treningom Milana, se je rodil v Nemčiji, kjer je začel kariero pri berlinski Herthi. Nato se je preselil k Tottenhamu, kjer se ni naigral, Borussii iz Dortmunda in nato k Portsmouthu. Tik pred letošnjim svetovnim prvenstvom je prvič zaigral za Gano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.