Razkrito, kaj je Đoković počel le dan po pozitivnem PCR testu

Foto: Epa
Foto: Epa
Novak Đoković se je dan po pozitivnem PCR testu udeležil promocijskega dogodka.
Oglej si celoten članek

Odvetniki Novaka Đokovića so v vlogi, s katero bodo na sodišču izpodbijali zahteve avstralskih oblasti, zapisali, da je bil srbski tenisač 16. decembra pozitiven na koronavirus, kar naj bi bila ustrezna podlaga za pridobitev zdravstvene izjeme.

"Datum prvega pozitivnega koronskega PCR testa je 16. december 2021," je zapisano v vlogi. Đoković je v sporu z avstralskimi oblastmi glede izjeme za cepljenje proti covidu-19, potrebne za vstop v državo. V sredo zvečer po evropskem času so mu zavrnile vstop, ker po njenih pojasnilih ni predstavil ustreznih dokazov o izpolnjevanju pogojev.

Fotodokaz Grozljiva razkritja o hotelu groze, kamor so strpali Đokovića

Po tej objavi so se že pojavili zapisi, da je bil Đoković le dan po okužbi, 17. decembra, brez maske prisoten na slovesnosti v Beogradu v svojem teniškem centru, kjer je delil nagrade in pokale mladim tenisačem, je na družbenih omrežjih objavila Teniška zveza Beograda, kar sedaj povzemajo tudi največje svetovne agencije.

Objavljenih je bilo tudi nekaj fotografij, na katerih je Đoković z vodstvom omenjene zveze in približno dvajseterico najstnikov, ki so se fotografirali z njim, nihče pa ni nosil mask.

Sodišče na potezi Odvetniki razkrili, zakaj je Đoković upravičen do zdravstvene izjeme

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 17:47 9. Januar 2022.

    Lol, na vsak nacin bi ga radi pokopali

  • 00:41 9. Januar 2022.

    Kaki hepan. V Sloveniji je bilo potrdilo za njega že napisano. Res ne razumem.

  • 19:14 8. Januar 2022.

    Đoković dokazuje, da ni ravno neki možganski veleposestnik, ravno tako njegova ekipa. S trditvijo, da je bil 16.12 2021 pozitiven, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.