Šport
19888 ogledov

Razkrito, kaj je Đoković počel le dan po pozitivnem PCR testu

novak đoković Epa
Novak Đoković se je dan po pozitivnem PCR testu udeležil promocijskega dogodka.

Odvetniki Novaka Đokovića so v vlogi, s katero bodo na sodišču izpodbijali zahteve avstralskih oblasti, zapisali, da je bil srbski tenisač 16. decembra pozitiven na koronavirus, kar naj bi bila ustrezna podlaga za pridobitev zdravstvene izjeme.

"Datum prvega pozitivnega koronskega PCR testa je 16. december 2021," je zapisano v vlogi. Đoković je v sporu z avstralskimi oblastmi glede izjeme za cepljenje proti covidu-19, potrebne za vstop v državo. V sredo zvečer po evropskem času so mu zavrnile vstop, ker po njenih pojasnilih ni predstavil ustreznih dokazov o izpolnjevanju pogojev.

The Park Hotel Fotodokaz Šport Grozljiva razkritja o hotelu groze, kamor so strpali Đokovića

Po tej objavi so se že pojavili zapisi, da je bil Đoković le dan po okužbi, 17. decembra, brez maske prisoten na slovesnosti v Beogradu v svojem teniškem centru, kjer je delil nagrade in pokale mladim tenisačem, je na družbenih omrežjih objavila Teniška zveza Beograda, kar sedaj povzemajo tudi največje svetovne agencije.

Objavljenih je bilo tudi nekaj fotografij, na katerih je Đoković z vodstvom omenjene zveze in približno dvajseterico najstnikov, ki so se fotografirali z njim, nihče pa ni nosil mask.

đoković Sodišče na potezi Šport Odvetniki razkrili, zakaj je Đoković upravičen do zdravstvene izjeme

Komentarjev 11
  • igorgeus 17:47 09.januar 2022.

    Lol, na vsak nacin bi ga radi pokopali

  • Friderik1950 00:41 09.januar 2022.

    Kaki hepan. V Sloveniji je bilo potrdilo za njega že napisano. Res ne razumem.

  • Janez_53 19:14 08.januar 2022.

    Đoković dokazuje, da ni ravno neki možganski veleposestnik, ravno tako njegova ekipa. S trditvijo, da je bil 16.12 2021 pozitiven, je postavil sebe v še bolj katastrofalno situacijo, ker je 17.12.2021 bil torej namerno v stiku z mladimi tenisači in ...prikaži več jih je namerno ogrožal! Normalen človek tega ne bi nikoli storil. Očitno se s svojimi lažmi vedno bolj zapleta!

Sorodne novice