Šport
25415 ogledov

Prvič se je iz Avstralije oglasil tudi Đoković! Neverjetno, kaj je sporočil!

Novak Đoković Profimedia
Končno se je oglasil tudi glavni akter sage.

Najboljši teniški igralec sveta Novak Đoković se je prvič po začetku sage o vstopu v Avstralijo oglasil preko družbenih omrežij. Mnogi so pričakovali, da bo oizrazil svoje mnenje o celotni aferi ali vsaj sporočil, v kakšnem stanju trenutno je in kaj je moral pretrpeti, a je Đokovićevo sporočilo naravnost šokiralo množice.

Na Instagramu je namreč sledilcem zgolj zaželel srečen pravoslavni božič in se zahvalil za podporo. "Hvala ljudem po vsem svetu za neprestano podporo. Čutim jo in zelo cenim," je zapisal srbski igralec.

Vsi, ki so pričakovali, da bo Đoković s kakšno izmed objav še dodatno poizkusil podžgati ogenj, so bili tako precej razočarani, saj Srb preko socialnih omrežij ni postregel z ničemer "sočnim", njegove prve besede iz Avstralije pa niso imele veze z eno največjih športnih afer v zgodovini.

Đoković se namreč trenutno nahaja v Melbournu, kjer se je pritožil na odločitev avstralskih mejnih organov, da mu prekličejo vizo zaradi neveljavne zdravstvene izjeme za pogoj obveznega cepljenja, ki je zahtevan za vstop. Do zaslišanja na sodišču v ponedeljek ostaja v Avstraliji, v domovini in širši javnosti pa je njegov primer sprožil burne reakcije in proteste.

Melbourne letališče Tam spodaj Šport Kolegi v bran Đokoviću, Avstralci deportirali Čehinjo Novak Đoković Melbourne Saga se nadaljuje Šport "Đoković lahko odj**e!" Odgovor: "On je talec komunistov!" Rafael Nadal Besni odzivi Šport Nadal se je zameril Srbom: "Tega ne bomo pozabili" hotel za priseljence "To je škandal!" Šport Đokovićev brat razkril, kako so trpinčili Novaka Srđan Đoković Napovedal boj Šport Srbija na nogah, Đokovićev oče na nož: "Sram naj vas bo! Novak, zdrži!" novak đoković revež Magazin Največji škandali Novaka Đokovića: Zadetki sodnic, vpitje in grožnje navijačem nadal đoković Nadal: Šport "Če bi Nole želel, bi lahko brez težav igral v Avstraliji" Novak Đoković AO Še zadnje upanje Šport Nole dobil prvo sodno bitko, za zdaj lahko ostane v Avstraliji novak đoković Konec sage? Šport Odločitev padla: Đokoviću prepovedali vstop v Avstralijo novak đoković Nadaljevanje drame Šport Đoković na letališču, ne spustijo ga v državo
Komentarjev 11
  • igorgeus 17:09 09.januar 2022.

    glede na to, kako jih preverjajo, kot kriminalce, ce bi imeli igralci kaj samospostovanja, bi morali vsi spakirat domov, pa naj imajo potem turnir brez igralcev.

  • DasAuto 13:50 09.januar 2022.

    Ne vem zakaj je sploh hodil dol. Tip je svoje v tenisu že dokazal. Lepo bi rekel naj se avstralci in njihov tenis je*ejo in da je svoje zdravje na prvem mestu. S tem bi jih zlo bolj užalil, kot ...prikaži več pa sedaj, ko oni brijejo norca iz njega...

  • Avatar Syn
    Syn 09:02 08.januar 2022.

    Bravo Đokovič! Tip ima hrbtenico in svoj ponos. Tisti gnili komunistični otok spodaj pa naj kar hitro pozabi, ker to res ni vredno.

Sorodne novice