Šport
457 ogledov

Kaja Juvan po pravem trilerju brez polfinala

Kaja Juvan Misaki Doi Profimedia
Slovenka je po dobrih nastopih končala s turnirjem v Avstraliji.

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je na turnirju WTA v avstralskem mestu Adelaide z nagradnim skladom 703.580 dolarjev ostala brez polfinala, potem ko je v četrtfinalu izgubila proti Japonki Misaki Doi s 3:6, 6:4 in 6:7 (5).

Novak Đoković Melbourne Saga se nadaljuje Šport "Đoković lahko odj**e!" Odgovor: "On je talec komunistov!"

Japonka, 105. na lestvici WTA, je v prvem nizu prišla do zmage po tem, ko je v osmi igri odvzela servis tekmici. V drugem je Juvanova, 100. igralka sveta, ki je pred tem izločila drugo igralko svetovne lestvice Belorusinjo Arino Sabalenka, izid izenačila, ko je ob koncu niza naredila dva "breaka".

V tretjem nizu sta obe izgubili po eno igro na svoj servis, je pa imela Juvanova v 12. igri že dve zaključni žogici, a se je Japonka rešila in nato v podaljšani igri povedla s 6:3 ter prednost zadržala do konca.

Rafael Nadal Besni odzivi Šport Nadal se je zameril Srbom: "Tega ne bomo pozabili"

Andreja Klepač se je s Hrvatico Darijo Jurak uvrstila v finale turnirja serije WTA v avstralskem mestu Adelaide. Tretji nosilki sta se v dvoboj za naslov na turnirju z nagradnim skladom 622.000 evrov prebili brez polfinalnega boja, saj sta Viktorija Azarenka in Paola Badosa Gibert dvoboj že pred začetkom predali.

V finalu se bosta Slovenka in Hrvatica pomerili z domačo navezo Ashleigh Barty in Storm Sanders.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice