Šport
74389 ogledov

Razkrit krivec za celotno farso! To je razlog, da je Đoković pridržan

novak đoković Epa
Ljubitelje športa zadnje dni muči vprašanje, zakaj je Novak Đoković objavil, da je dobil odobreno "izjemo" za nastop na OP Avstralije, nato pa mu v Melbournu niso želeli izdati vizo za vstop v Avstralijo.

Tennis Australia, ki je organizator prvega Grand Slama sezone, je 7. decembra obvestil teniške igralce, da lahko vsi, ki so v zadnjih šestih mesecih preboleli covid-19, dobijo zdravniško "izjemo" in tako pravico za vstop v Avstralijo in nastop na OP Avstralije. In ta dokument je glavni krivec za nastalo farso glede vstopa v državo in nastopa Novaka Đokovića na omenjenem turnirju.

Že novembra naj bi namreč federalna vlada obvestila tamkajšnjo teniško zvezo, da temu ne bo tako ter da necepljeni igralci kljub prebolelosti ne bodo nobene izjeme.

Melbourne letališče Tam spodaj Šport Kolegi v bran Đokoviću, Avstralci deportirali Čehinjo

Po pisanju nekaterih medijev pa naj bi Đoković zaprosil ter tudi dobil potrebno zdravniško "izjemo" prav zaradi omenjenega dokumenta ter sklicevanja na prebolelost. Enako naj bi se zgodilo tudi s Čehinjo Renato Voračovo, kateri so sprva že izdali vizo, a jo kasneje preklicali, oba pa so namestili v hotel Park, ki služi kot pripor za iskalce azila v Melbournu.

Omenjeni dokument tako razkriva, da celotna krivda glede Đokovićevega pridržanja pada na avstralsko teniško zvezo, ki si je kljub drugačnim navodilom vlade po svoje razlagala predpise.

Novak Đoković To so prve besede Šport Prvič se je iz Avstralije oglasil tudi Đoković! Neverjetno, kaj je sporočil!

Avstralska vlada je bila namreč natančna, da lahko teniški igralci predstavljajo "izjemo", samo če imajo veljavno opravičilo tujega zdravnika ter nato tudi zeleno luč s strani neodvisne skupine avstralskih zdravstvenih strokovnjakov. Za takšen postopek pa so imeli igralci čas za prijavo vse do 10. decembra.

Tennis Australia pa je kljub nedvoumnosti predpisov avstralske vlade tenisače obvestila, da je za "izjemo" dovolj priložiti pozitiven PCR test, ki ne sme biti starejši od 31. julija.

Novak Đoković Melbourne Saga se nadaljuje Šport "Đoković lahko odj**e!" Odgovor: "On je talec komunistov!"

Pri TA se trenutno branijo, da so ves čas delovali zgolj po informacijah, ki so jih dobili od vlade, čeprav ni nikjer nobenega uradnega dokaza, da je vlada kdaj nakazala, da namerava spremeniti predpise. Kdo bo na koncu prevzel odgovornost za celotno farso in kako bo vse skupaj vplivalo na Đokovićevo usodo, pa bomo najverjetneje izvedeli v ponedeljek, ko je sodišče zakazalo novo obravnavo.

Komentarjev 6
  • Pišmevuh 08:28 08.januar 2022.

    Globalisti rabijo reklamo, ker se ljudje ne želijo več pogovarjati o virusu. Nabijajo številke, prekuženosti se več ne omenja. Do zdaj je bila med množicami jeza, zdaj še zgolj norčevanje.

  • oneh 01:15 08.januar 2022.

    Le zakaj se vsi mediji lažejo, da je Djokovič v Avstraliji v priporu? Ker domnevno ne izpolnjuje pogojev za vstop v omenjeno državo so ga namestili v karanteno, dokler postopki da domnevo potrdijo ali ovržejo ne bodo končani. Lahko bi ...prikaži več bil v karanteni na letališču a kot dobri gostitelji so ga Avstralci namestili v hotel. Nihče pa mu ne prepričuje, da zapusti hotel in s prvim letalom odpotuje domov v Monako. Ja, Srbi bi se morali dreti "Djole je Monako," saj že od svojega 17. leta živi tam.

  • Avatar Maggionela
    Maggionela 00:32 08.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice