Šport
158815 ogledov

Tudi Čeferin podal sodbo o Đokoviću ter ponovno razdelil Slovenijo

aleksander čeferin Profimedia
Na trenutno glavno športno temo v svetu se je odzval tudi eden najbolj znanih Slovencev ter naletel na kritike pri precejšnjem delu javnosti.

Svet se zadnj čase čedalje bolj deli na dva pola. Večino stvari danes dojemamo črno in belo, le redko vidimo tudi sivo. Tako je glede večine tematik. Slovenija se tako zadnje čase deli na leve in desne, na cepilce in proticepilce... ter nazadnje na podpornike in nasprotnike Novaka Đokovića.

Novak Đoković To so prve besede Šport Prvič se je iz Avstralije oglasil tudi Đoković! Neverjetno, kaj je sporočil!

Tudi pri slednjem imamo le redke, ki spoštujejo Novakovo željo, da njegov status imunizacije ostane zaseben in si želijo, da bi nastopil na OP Avstralije, a se jim hkrati tudi ne zdi najbolj pošteno, da v Avstraliji že dve leti za vse navadne ljudi veljajo najbolj strogi možni ukrepi, zdaj pa bi se za določene priviligirane ljudi delala izjema.

Toda le redki tako gledajo na situacijo in tu imamo tiste, ki z vsem srcem podpirajo Đokovića in v njem vidijo pravega mučenika v boju proti prisilnemu cepljenju in kršenju človekovih pravic, medtem ko drugi spet vidijo Novaka kot sovražnika številka ena, največjega proticepilca na svetu, ki s svoijim vplivom dodatno otežuje situacijo v boju s covidom-19.

Novak Đoković | Avtor: Epa Epa

Svoje mnenje o Novaku ste si zagotovo ustvarili tudi sami, kot si ga je tudi eden najbolj znanih Slovencev na svetu Aleksander Čeferin, ki je s svetom javno delil svoje mnenje o primeru Đoković, o katerem je spregovoril za večerno oddajo 24 ur.

"Zadevo lahko komentiram po tem, kar sem izvedel iz medijev. Moja ocena je, da če so Novaku Đokoviću, ki ga osebno poznam, avstralske oblasti podelile izjemo, potem je popolnoma nesmiselno, da ga zdaj na populističen način poskušajo izgnati oziroma so ga praktično že. To se mi zdi nekorektno."

novak đoković Glavni krivec Šport Razkrit krivec za celotno farso! To je razlog, da je Đoković pridržan

"Izjeme očitno obstajajo in zakaj mu niso prej povedali, da ga ne želijo, da ne more, da ne spada njegov primer med izjeme. Tega ne razumem. To vidim kot populističen nastop avstralskih oblasti po tem, ko so videli, da ljudem ni všeč, da je dobil izjemo. S tem se absolutno ne strinjam," je svoje mnenje podal predsednik Uefe ter tako ponovno razdelil Slovenijo, saj se bodo mnogi strinjali, da gre zgolj za potezo vlade nabiranja točk pri ljudstvu, potem ko so videli, da si prebivalci ne želijo videti Novaka na njihovem turnirju.

Spet drugi pa bodo Čeferina obtožili, da se je postavil v Đokovićev kot ter da podpira Novakovo iskanje lukenj v zakonu, katere ne bi ostajala za navadne ljudi. Če se strinjate s Čeferinom, ali mu morda nasprotujete, ali pa morda vidite, da je vse skupaj dosti bolj sivo, kot se zdi, pa presodite sami.

Melbourne letališče Tam spodaj Šport Kolegi v bran Đokoviću, Avstralci deportirali Čehinjo Novak Đoković Melbourne Saga se nadaljuje Šport "Đoković lahko odj**e!" Odgovor: "On je talec komunistov!" hotel za priseljence "To je škandal!" Šport Đokovićev brat razkril, kako so trpinčili Novaka
Komentarjev 65
  • Janez_53 09:18 20.januar 2022.

    Pisunčki, Čeferin ni "podal sodbe", ampak je le izrazil svoje MNENJE!!! Še polpismeni razlikujejo med tema dvema izrazoma.

  • dule1 21:31 15.januar 2022.

    Čeferin se je oglasil, kar je dobro in prav, v skladu s funkcijo, izobrazbo in znanjem.

  • srecko4 03:47 14.januar 2022.

    Če veljajo pravila,tudi za vse ostale naj tudi za njega.Če pa so tu vmes srbska posla pa naj odgovarja.V nekem članku je pisalo o njegovi dobrodelnosti.On je dobrodelne Glih tolk kolker je potem oproščen nekaterih dajatev.Stem pa si dela dobro ...prikaži večro reklamo.Nihče niti Mesi, Đokovič ,Nadal in ostali milijonarji niso neki strašni dobrotniki,ali božični z malho brez dna.

Sorodne novice