Đoković se je izognil navijačem in novinarjem

Foto: Epa Novak Đoković Foto: Epa Novak Đoković Foto: Epa Novak Đoković Foto: Epa Novak Đoković Foto: Epa Novak Đoković Foto: Epa Novak Đoković
Navijači so mu pripravili sprejem, Nole pa je tiho zapustil letališče.
Oglej si celoten članek

Novak Đoković se je vrnil v domovino. Potem ko se je 11 dni boril za svoj nastop na Odprtem prvenstvu Avstralije, je moral po odločitvi zveznega sodišča zapustiti državo. Sledil je let iz Melbourna v Dubaj in nato v Beograd, kjer je njegovo letalo na letališču Nikola Tesla pričakala množica njegovih navijačev. Ti so zapeli nekaj pesmi v čast svojega junaka, Đokovića pa niso uspeli videti. Nole se jim je namreč izognil, enako tudi večji skupini novinarjev, ki je bila na lovu za izjavami.

Pri Telegrafu so po neuradnih informacijah, ki so jih dobili, zapisali, da se je iz Beograda že napotil v špansko Marbello, kjer je njegova družina, pri Kurirju pa so v nasprotju zatrdili, da je odšel v svoje stanovanje v srbskem glavnem mestu. Slednje je kasneje potrdila tudi Đokovićeva mama Dijana.

Novak je že pred prihodom v Srbijo sicer izjavil, da o dogodkih v Melbournu ne želi govoriti vsaj v času trajanja prvega grand slam turnirja v tem letu. 

Podprl Đokovića Američan udaril z vso silo: "Kdor tako misli, je je*eni idiot!" Odločitev To pa je šok! Đokovića doletel nov velikanski udarec Sankcije Odkrili krivca za objavo posnetka, na katerem grobo žalijo Đokovića

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:46 17. Januar 2022.

    Vojaška moč Rusije zgleda takole... .95:05;85:15;75:25; 70:30;75:25;80:20;75:25.....tamtam je končni rezultat.

  • 18:12 17. Januar 2022.

    Dovolj Đokoviča, začnite pisati o naših športnikih. Pa kdo je on?

  • 18:10 17. Januar 2022.

    srbski strahopetec in laznivec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.