Šport
19455 ogledov

Odkrili krivca za objavo posnetka, na katerem grobo žalijo Đokovića

Print Screen
Voditelja oddaje na avstralskem televizijskem programu sta pred vklopom v živo izrekla nekaj krepkih na račun Novaka Đokovića.

Pred dnevi je družbena omrežja preplavil ponsetek avstralskih televizijskih voditeljev Rebecce Maddern in Mika Amorja, ki sta pred začetkom prenosa v živo izmenjala mnenji o Novaku Đokoviću.

Njun pogovor, v katerem sta brez milosti udrihala po prvem igralcu sveta, je posnela kamera v studiu, posnetek pa se je kmalu zatem brez njunega soglasja ali vednosti znašel na spletu.

Tennys Sandgren Podprl Đokovića Šport Američan udaril z vso silo: "Kdor tako misli, je je*eni idiot!"

"Kakorkoli pogledaš, je Novak Đoković lažniv, potuhnjen..." je svoje stališče do necepljenega tenisača, ki je bil tedaj še zelo blizu nastopu na OP Avstralije, začela voditeljica. "Kreten je," je njeno misel dokončal sovoditelj.

V nadaljevanju pogovora sta obsodila Đokovićevo odločitev, da se je po pozitivnem testu na covid-19 udeležil intervjuja z novinarjem francoskega časnika L'Equipe, kot tudi napako pri izpolnjevnaju obrazca ob vstopu v državo, na katerem je Đokovićev agent "pozabil" označiti, da se je tenisač pred prihodom v deželo tam spodaj mudil v Španiji.

V uredništvu televizijskega programa so opravili notranjo preiskavo, ki je razkrila, da naj bi za objavo posnetka stal neimenovani uslužbenec podjetja Ai-Media, ki televizijsko mrežo preskrbuje s podnapisi.

Šefi podjetja Ai-Media so zdaj sporočili, da je bil nepridiprav že sankcioniran.

Novak Đoković Žarek upanja Šport Preobrat v zadevi Đoković, to so besede avstralskega premierja

"S preiskavo smo ugotovili, da je za nepooblaščeno distribucijo vsebine odgovoren uslužbenec, ki zaradi izbruha covida-19 dela na daljavo. Zoper uslužbenca so bili že sprejeti ustrezni okrepi," so zapisali v izjavi.

Generalni direktor podjetja Tony Abrahams se je medijski hiši Seven Network in drugim uporabnikom njihovih storitev zaobljubil, da se kaj takšnega ne bo več ponovilo. "To je bil prvi tovrstni incident v naši 19-letni zgodovini, zato smo okrepili nadzorne mehanizme, da bi se temu v prihodnje izognili," je dejal.

novak đoković Odločitev Šport To pa je šok! Đokovića doletel nov velikanski udarec

Komentarjev 2
  • Atlantis_Citizen 10:17 18.januar 2022.

    Ta dva idiota komentatorja delata show, saj vsak začetnik, ki se ukvarja z govorico telesa in NLP že iz aviona vidi, da je ta njun pogovor "fejk". Bi pa ta dva avstralska morona lahko rekla kako o obveznem ceoljenju s ...prikaži več cepivi, ki so še globoko v preizkusni fazi (do leta 2024), kar je ABSOLUTNO v nasprotju z vsemi regulami in z medecinsko etiko. Za takšno kriminalno in zločinsko početje so po II. sv vojni šli storilci pred strelski vod.

  • andrej5 13:47 17.januar 2022.

    Niti Dolfe si ni dovolil tako potacati športa! Vsi do zadnjega so lahko nastopili na sijajno organiziranih olimpijslih igrah v Berlinu. Olimpijski komite je zato odločil še naslednje igre izvesti tam - le vojna je to preprečila!