Šport
75452 ogledov

Oče Đokoviča po deportaciji neprizanesljiv

Srđan Đoković Epa
Oče slavnega teniškega igralca je spet poskrbel za udarno objavo.

Srđan Đoković je dneh sodne limonade Novaka Đokovića v Beogradu pozival k protestom in besnel nad avstralskimi oblastmi, ki so v nedeljo po srednjeevropskem času dokončno izgnale njegovega sina.

Padla odločitev Šport Velik poraz Novaka Đokovića

Še preden je najboljši igralec sveta zapustil najmanjšo celino, je njegov oče na družbenih omrežjih namenil nekaj močnih besed Avstralcem.

"Končal se je poskus atentata na najboljšega športnika sveta ... Petdeset nabojev v Novakove prsi. On po vsem tem nudi podporo ostalim igralcem, daje podporo, 17-letnemu igralcu. Nole je človek, brat ... Se vidimo v Parizu," je zapisal Srđan Đoković.

Srđan Đoković objava | Avtor: PrtSc PrtSc

Novak Đoković Konec poti Šport Oglasil se je izgnani Đoković: "Mojim dragim Srbom ..."

Novak Đoković je Melbourne zapustil ob 12.30 z letalom, namenjenim v Dubaj. Napovedal je, da se bo v naslednjih dneh spočil, nato pa posvetil novim izzivom.

Poleg izgona ga je doletela triletna prepoved vstopa v Avstralijo, plačati pa bo moral še okrog 315.000 evrov sodnih stroškov.

Ob zanj najbolj neugodnem tekmovalnem razpletu bi Đoković po OP Avstralije na svetovni ATP s prvega lahko padel na tretje mesto.

Novak Đoković Melbourne Dodatne sankcije Šport Takšna kazen je ob izgonu doletela Đokovića
 
Komentarjev 35
  • Miro Novak 07:09 18.januar 2022.

    Stari bo navsezadnje še kandidiral za predsednika, hehe

  • marko305 19:27 17.januar 2022.

    Lažnivci domov , edino pravilno . Ata naj pa okrega sinka , ker kaže .

  • SamoResnica 06:57 17.januar 2022.

    To je tisto, ko te necepljene stane 2,5 mio (če bi zmagal seveda). Odločitev pa je od vsakega posameznika seveda. Sam ne vem kaj potem jokaš...