Šport
49798 ogledov

Oglasil se je izgnani Đoković: "Mojim dragim Srbom ..."

Novak Đoković Melbourne Epa
Po sodbi avstralskega zveznega sodišča je srbski zvezdnik nagovoril javnost.

Novak Đoković ne bo lovil rekordnega naslova na turnirjih za grand slam. Sodni senat v Melbournu je potrdil odločitev ministra za imigracijo Alexa Hawka, ki je Srbu preklical vizum.

Padla odločitev Šport Velik poraz Novaka Đokovića

Kmalu po razglasitvi sodbe se je najboljši teniški igralec na svetu oglasil v izjavi za javnost in pojasnil svoje stališče. Obenem se je zahvalil vsem, ki so ga na njegovi poti podpirali.

"Rad bi podal kratko izjavo, s katero bi zaokrožil današnja dogajanja na sodišču. Vzel si bom nekaj časa za odmor, preden bom podrobneje komentiral vse skupaj," je začel Đoković.

"Zelo sem razočaran nad odločitvijo sodišča, da zavrne mojo pritožbo na odločitev ministra o preklicu vizuma, ki pomeni, da ne morem ostati v Avstraliji in igrati na OP Avstralije. Spoštujem odločitev sodišča in v postopku izgona bom sodeloval s pristojnimi oblastmi. Ni mi prijetno, ker je bila pozornost na meni in upam, da se bomo zdaj vsi lahko osredotočili na tenis in na turnir, ki ga imam tako rad," je zapisal Beograjčan.

"Igralcem, uradnim osebam, osebju, prostovoljcem in navijačem želim vse najboljše na turnirju. Zahvaljujem se družini, prijateljem, moji ekipi, navijačem, mojim dragim Srbom za stalno podporo. Zame ste bili vir moči," je dodal Đoković. 

Komentarjev 17
  • Gorazd Lisec 13:27 17.januar 2022.

    Zahvalil se je le Srbom...eee Nole ,ce bi zate navijal le Srbi bi imel po 10 navijacev na tribunah ,tako pa jih imaš ogromno in probaj vsaj 1x spostovat tudi druge....

  • Friderik1950 07:19 17.januar 2022.

    Pri teh komentarjih je treba vedeti, da se vrhunski športniki bojijo cepiva, ker pač še zdaleč niso varna in bi jim lahko uničila kariero. Za to so 'cepljeni' ali 'prebolevniki' (afero smo imeli tudi pri nas, ki jo je pač ...prikaži več sprožil nekdo, ki tega ne razume). Pri Novaku, pa je prišlo do posmeha njegove 'prebolevnosti', ko je kot tak taval naokoli in oblasti so pač morale reagirati kot so. Pri tem so sokrivi tudi Srbi v domovini, ki so ga med 'karanteno' sili v promocijske nastope. To je to.

  • Avatar Mansniolla
    Mansniolla 00:05 17.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice