Dončić: Čutim, da sem vse pustil na cedilu

Foto: Instagram luka dončić
Luka Dončić ni bil zgovoren po zadnjem porazu.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallasa so na zadnji tekmi izgubili proti Los Angeles Clippers in tako prekinili serijo zmag. Luka Dončić je na tekmi dosegel 22 točk, od tega 14 s črte prostih metov, na cedilu pa ga je pustil met iz igre. Za dve točki je metal 4/6, za tri pa kar 0/8. Ob odlični obrambi gostov je izgubil tudi sedem žog.

Težek večer Dončića so zbili na tla, pretepli...

Po dvoboju Paul George: Luka je še vedno otrok

Poraz je mladega Slovenca potrl do te mere, da se je izognil novinarjem in brez besed odšel domov, kar je v ligi NBA precejšen prekršek. Dan kasneje je stopil pred sedmo silo in pojasnil svojo odsotnost: "Včeraj sem bil žalosten. Nisem se dobro počutil. Bil sem jezen. Ko na takšen način izgubimo tekmo, ko igram slabo, čutim, da sem vse pustil na cedilu in si želim biti sam. Naslednji dan je že boljše," je v svoje opravičilo novinarjem dejal slovenski zvezdnik.

Njegova izjava je na socialnih omrežjih požela predvsem pozitivne reakcije, mnogi pa so menili, da se bo zdaj še toliko bolj izkazal že na naslednjem dvoboju. Danes v ligi NBA tekem zaradi praznika ne bo, Dallas pa se bo jutri (ob treh zjutraj v soboto po srednjeevropskem času) v gosteh pomeril s Phoenixom.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.