Dončić ga je šolal, on ga je "umazano" napadel na Twitterju

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vsi niso bili navdušeni nad vragolijami Luke Dončića na srečanju proti LA Lakers.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so na domačem parketu klonili proti Los Angeles Lakers (97:107). Še ena fantastična predstava Luke Dončića ni bila dovolj za zmago in Telički so se morali sprijazniti s porazom.

Video Večer, poln Dončićevih vrhuncev

Dončić je spet pokazal svoje mojstrstvo, med drugim je z enim driblingom v prazno poslal Lonza Balla in Josha Harta. Slednji kljub mladosti slovi kot dober obrambni igralec in dejstvo, da se je znašel na posnetku kot Dončićeva žrtev, mu ni bilo nič kaj všeč.

Zato je Hart po tekmi objavil posnetek, na katerem igra čvrsto obrambo proti Dončiću, posledica tega je bil izgubljen napad za Dallas. "Pokažejo pa samo njegov umazan korak nazaj ...", je ob posnetku zapisal Hart.

Njegov čivk so podvojili tudi LA Lakers na svojem uradnem profilu. Dončić gre očitno že zelo v nos mladim ameriških košarkarjem v NBA.

Sam proti vsem Dončića soigralci v drugem polčasu pustili na cedilu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:27 9. Januar 2019.

    [ ... posledica tega je bil izgubljen napad za Dallas. ] Napad ni bil izgubljen zaradi njega, ker je žogo …

  • ak
    14:51 8. Januar 2019.

    Hja... takoj zatem pa objavil, da se je le šalil... https://twitter.com/joshhart/status/1082511793380040705 če že delate bombastične naslove, potem vsaj izpeljite celotno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.