Dončić je takole čaral že na prvi tekmi

Foto: Getty Images Luka Dončić
Udarna naveza Dallasa že navdušila.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji košarke v ligi NBA, predvsem pa navijači Dallasa, so z nestrpnostjo čakali na prvi nastop dvojca Luka Dončić - Kristaps Porzingis, slovensko-latvijski par pa se je predstavil na pripravljalnem dvoboju proti Detroitu. Telički so sicer na gostovanju klonili z rezultatom 117:124. 

Dončić je bil z 21 točkami prvi strelec večera, v svojo statistiko pa je vpisal še osem skokov, pet podaj in tri ukradene žoge, Porzingis pa se je v zgolj 19 minutah ustavil pri 18 točkah in sedmih skokih. Latvijec več kot leto in pol zaradi poškodbe kolena ni igral, pri Dallasu pa so verjetno še previdni ob njegovi vrnitvi na parket. Med sezono bo njegova minutaža precej narastla, dober podatek za teksaško ekipo pa je, da je z njim v peterki Dallas nadigral Detroit s +13 točkami razlike. Oba mlada zvezdnika sicer nista bila najbolj pri metu, zadela sta sedem od 18 poizkusov iz igre.

Je pa bil zato Dončić znova razpoložen za vragolije, s potezo, ko si je žogo poslal med nogami in si pripravil met, pa je na noge dvignil marsikaterega navijača v dvorani Little Ceasar Arena.

Šport Dončić s prvo tekmo po premoru ni zadovoljen

Je to mogoče? Neverjetno, kako se je po enem letu spremenila višina Luke Dončića

Razočaranje Odločitev Dallasa glede Dončića in Porzingisa razbesnela navijače

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.