Dončić kot LeBron!

Foto: Profimedia
Slovenski najstnik je še enkrat več pokazal, kakšen je njegov potencial.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v noči na petek klonili v Staples Centru, Los Angeles Clippers so bili boljši s 125:121. Prvo ime Teličkov je bil znova Luka Dončić.

Video Noro, Luka Dončić niza rekorde kot za stavo!

Poleg osebnega strelskega rekorda z 32 doseženimi točkami je Dončić poskrbel še za en mejnik v svoji kratki karieri na drugi strani Atlantika.

Postal je šele drugi najstnik v zgodovini lige NBA z 32 točkami, petimi asistencami ter po štirimi skoki in ukradenimi žogami na eni tekmi.

Enak dosežek je uspel samo mlademu LeBronu Jamesu. "Kralju" Jamesu je to uspelo 19. decembra leta 2003 v dresu Cleveland Cavaliers, torej pred skoraj natančno 15 leti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:00 21. December 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.