Šport > Košarka
2701 ogledov

Dončić kot LeBron!

Luka Dončić
Slovenski najstnik je še enkrat več pokazal, kakšen je njegov potencial.

Dallas Mavericks so v noči na petek klonili v Staples Centru, Los Angeles Clippers so bili boljši s 125:121. Prvo ime Teličkov je bil znova Luka Dončić.

Luka Dončić LA Clippers Video Šport Noro, Luka Dončić niza rekorde kot za stavo!

Poleg osebnega strelskega rekorda z 32 doseženimi točkami je Dončić poskrbel še za en mejnik v svoji kratki karieri na drugi strani Atlantika.

Postal je šele drugi najstnik v zgodovini lige NBA z 32 točkami, petimi asistencami ter po štirimi skoki in ukradenimi žogami na eni tekmi.

Enak dosežek je uspel samo mlademu LeBronu Jamesu. "Kralju" Jamesu je to uspelo 19. decembra leta 2003 v dresu Cleveland Cavaliers, torej pred skoraj natančno 15 leti.

Komentarjev 1
  • Charlotte_Anton 14:00 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in p0stanitee del nas. to internetno spletno stran na spletu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com

Sorodne novice