Šport > Košarka
36706 ogledov

Dončić neustavljiv, a vsi so strmeli v njegove copate

DeAndre Jordan Luka Dončić Dallas Mavericks Reševalni pas/Twitter
Na parketu je znova navduševal s koši, a največ pozornosti so poželi njegovi po meri narejeni športni copati.

Luka Dončić je bil prvi strelec Dallas Mavericks ob porazu proti Sacramento Kings v domači areni American Airlines Center. Aktualni novinec meseca na zahodu je po tekmi spregovoril o tem, kaj mu pomeni prvo individualno priznanje v ligi NBA.

Luka Dončić Nets Kakšna napaka Šport Sacramento se tolče po glavi, glede Dončića brcnili v temo

"Veliko pomeni. To je samo še dodatna motivacija, da nadaljuje s trdim delom. Vsaka nagrada je dobrodošla. To so samo še dodatni razlogi, da nadaljujem z delom in napredujem," je povedal prvi zvezdnik ekipe in priznal, da takšnega uvoda v kariero onkraj luže ni pričakoval. 

"Po pravici povedano ne. Nisem pričakoval, da bom igral tako dobro. Veliko imam za dokazati. Prav tako moram marsikaj izboljšati."

Ob vprašanju, ali spremlja druge novince v ligi, je z nasmeškom na obrazu razkril, da več pozornosti posveča nogometu. "Spremljam NBA tekme. Verjetno celo več spremljam nogomet," je povedal in dodal, da se kljub bogatim izkušnjam še vedno počuti kot novinec. "Ja. Prišel sem v novo okolje. Na začetku sem se zagotovo počutil kot novinec. Konec koncev je to samo košarka. Želim si igrati in biti dober v tem, kar počnem."

luka dončić NBA Šport Kakšna predstava, Dončić blizu rekorda! Toda ...

Vprašanjem na temo slovenskega košarkarja se ni mogel izogniti niti trener Rick Carlise, ki glede na prikazano razume, zakaj je mladenič v središču pozornosti. "Luka je zelo dober košarkar. Odigral je nekaj dobrih tekem. V času družbenih omrežij, kjer je dostopnost tako velika, se novice o dobri igri hitro razširijo po vsem svetu. Ko košarkar igra dobro, je deležen pozornosti."

Ni skrivnost, da je Dončić velik oboževalec japonske animirane serije Dragon Ball, na kar je znova opozoril s svojo po meri narejeno obutvijo, na kateri se je tokrat znašel risani lik Gohan.

Komentarjev 2
  • Lola_George 12:47 17.december 2018.

    Začni z denarjem brez zamude ... Google ponuja delovna mesta, ki jih ljudje lahko delajo na spletu od svojega doma in zaslužijo 26.371 $ v prvem mesecu tega posla. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da povprečje znaša ...prikaži več 30.000 dolarjev, vendar vidim, kaj zdaj počne. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šeff. To počnem ....... >>>>>>> http://www.Internet43.Com