Dončić: Meni se zdi, da sem igral zelo slabo

Foto: Twitter Dončić Nowitzki
Mladi košarkar Dallas Mavericks napoveduje boljše predstave v prihodnosti.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je odigral sodilno prvo tekmo v košarkarski ligi NBA, vendar s prikazanim ni bil povsem zadovoljen. Aktualni MVP Evrolige je imel zgolj 31-odstoten met iz igre, zgrešil je vseh pet poskusov za tri točke in izgubil štiri žoge.

Debitant Dončić ni pokazal vsega, kar zna

"Po mojem sem igral slabo. Meni se zdi, da sem igral zelo slabo. V prvi četrtini sem začel dobro, nato pa sem imel težave zaradi osebnih napak in sem moral z igrišča. Nisem preveč vesel poraza, saj sem zelo tekmovalen. Želim si zmagovati," je povedal Dončić.

Navdušil Dragić nabrušen kot britev

"Seveda sem vesel, da sem uresničil svoje sanje, a pred nami je še 81 tekem. Morali bomo delati na obrambi. V moštvu imamo kopico novincev," je dodal.

Mojstrsko Ste videli to potezo? Če niste, bi jo morali!

Trener Rick Carlisle je na vprašanje o relativno skromnem doprinosu Slovenca odvrnil: "Izgubili so Mavericksi. Tukaj ne gre za individualne igralce. To me sploh ne zanima. Igrati moramo bolje kot ekipa. Nima smisla kazati s prstom. To je bila slaba predstava."

Stava Dončić takole objel rivala, kateremu dolguje 1000 dolarjev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:16 18. Oktober 2018.

    A znate pisati še o čem drugem? Zdaj so že po trije članki na dan o tem Dončiću..... Res pretiravate. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.