Šport > Košarka
2491 ogledov

Dončić: Meni se zdi, da sem igral zelo slabo

Dončić Nowitzki Reševalni pas/Twitter
Mladi košarkar Dallas Mavericks napoveduje boljše predstave v prihodnosti.

Luka Dončić je odigral sodilno prvo tekmo v košarkarski ligi NBA, vendar s prikazanim ni bil povsem zadovoljen. Aktualni MVP Evrolige je imel zgolj 31-odstoten met iz igre, zgrešil je vseh pet poskusov za tri točke in izgubil štiri žoge.

luka dončić Debitant Šport Dončić ni pokazal vsega, kar zna

"Po mojem sem igral slabo. Meni se zdi, da sem igral zelo slabo. V prvi četrtini sem začel dobro, nato pa sem imel težave zaradi osebnih napak in sem moral z igrišča. Nisem preveč vesel poraza, saj sem zelo tekmovalen. Želim si zmagovati," je povedal Dončić.

Navdušil Šport Dragić nabrušen kot britev

"Seveda sem vesel, da sem uresničil svoje sanje, a pred nami je še 81 tekem. Morali bomo delati na obrambi. V moštvu imamo kopico novincev," je dodal.

Mojstrsko Šport Ste videli to potezo? Če niste, bi jo morali!

Trener Rick Carlisle je na vprašanje o relativno skromnem doprinosu Slovenca odvrnil: "Izgubili so Mavericksi. Tukaj ne gre za individualne igralce. To me sploh ne zanima. Igrati moramo bolje kot ekipa. Nima smisla kazati s prstom. To je bila slaba predstava."

dončić ayton Stava Šport Dončić takole objel rivala, kateremu dolguje 1000 dolarjev
Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 12:16 18.oktober 2018.

    A znate pisati še o čem drugem? Zdaj so že po trije članki na dan o tem Dončiću..... Res pretiravate. Veliko je obetavnih in odličnih športnikov v SLO, ki ne dobijo niti ene uredniške vrstice. Sram naj vas bo.....