Šport > Košarka
1944 ogledov

Kako resna je Dragićeva poškodba?

goran dragić miami heat
Vročica je kljub odsotnosti prvega organizatorja igre zabeležila drugo zaporedno zmago.

Onstran Atlantika potekajo še zadnje pripravljalne tekme pred začetkom rednega dela nove sezone severnoameriške košarkarske lige NBA. Košarkarji Miami Heat so doma zmagali proti New Orleans Pelicans s 140:128. Slovenski as Goran Dragić ni igral in ga je trener vročice pustil na klopi.

Strateg vročice je pustil na klopi tudi Dwyana Wada, Hassana Whitesida, Justisa Winslowa in Rodneya McGruderja.

goran dragić Dobra forma Šport Dragić prebil led

Najbolj razpoložen pri vročici je bil Bam Adebayo s 26 točkami in 12 skoki, Josh Richardson pa je dodal 25 točk. Pri ekipi Pelicans pa je Julius Randle vpisal 23 točk, Nikola Mirotić je dodal 19 točk.

Dragić je tekmo izpustil zaradi poškodbe kolena, ki jo je utrpel na ponedeljkovi pripravljalni tekmi z ekipo Orlando Magic, na kateri je igral 22 minut ter k zmagi vročice prispeval 16 točk, pet podaj in tri skoke. 

Miami je v okviru priprav na novo sezono izgubil proti San Antonio Spurs, Charlotte Hornets in Washington Wizards ter premagal Orlando Magic in New Orleans Pelicans.

V petek jih čaka še tekma z Atlanto Hawks.

Ekipa Dallas Mavericks, za katero igra Luka Dončić pa bo v noči na soboto gostila Charlotte. Ekipa Phoenix Suns, trener sonc je Igor Kokoškov, nekdanji slovenski selektor, je izgubila v gosteh pri Portlandu s 83:116.

Sezona v ligi NBA se bo začela 16. oktobra. Dragićev Miami bo sezono odprl 17. oktorbra v gosteh pri floridskem tekmecu Orlandu.

Uvodno tekmo nove sezone pa bo Dallas zaigral 18. oktobra proti Phoenixu.

Po neuradnih informacijah Dragić ni resneje poškodovan, vendar Miami ni želel tvegati. Za zdaj ni znano, ali bo Dragić zaigral v petek, pričakuje pa se,  da bo nared do začetka sezone (16. oktober).

goran dragić luka dončić NBA Šport Tako visoko kotirata Slovenca
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice