Dončić nadležen za znoret

Foto: Instagram luka dončić
Košarkar Dallas Mavericks je delil zanimivo podrobnost o slovenskem čudežnem dečku.
Oglej si celoten članek

Po mnenju Jalena Brunsona, ameriškega organizatorja igre, ki je na lanskem naboru lige NBA okrepil Dallas Mavericks, je Luka Dončić najbolj nadležen košarkar v teksaškem moštvu.

Brunson si je slovenskega košarkarja, najboljšega novinca pretekle sezone, privoščil med pogovorom na družbenem omrežju Twitter, kjer mu je eden od navijačev zastavil vprašanje, kako nadležen je Dončić na lestvici od 1 do 10. 

Namesto da bi Slovencu podelil najvišjo možno oceno (10), je šel Brunson še korak dlje in odvrnil: "77". To je namreč številka, s katero v NBA igra Dončić.

Predvidevamo, da Američan s svojim odgovorom ni mislil nič slabega in da je bilo vse skupaj izrečeno bolj v šali kot zares, vendar ne izključujemo, da zna 20-letnik na trenutke načeti potrpljenje kateremu od soigralcev.

Foto: Epa jalen brunson

Brunson bo v prihajajoči sezoni eno glavnih orožij rezervne peterke Dallasa. V lanski se sprva ni pretirano naigral, po odhodu Dennisa Smitha Jr. pa je začel dobivati več priložnosti. V povprečju je na igrišču preživel slabih 22 minut in prispeval 9,3 točke on 47-odstotnem mestu iz igre, 3,2 podaje in 2,3 skoka na tekmo.

Ima jih v pesti Dončiću se obeta jackpot, novinec mu je storil veliko uslugo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:46 26. Julij 2019.

    Ja, zdaj ko je naš lepotec SLO - LUKA boljši od luzarjev je nadležen? Sram jih naj bo in malo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.