Šport > Košarka
8729 ogledov

Dončić nadležen za znoret

luka dončić Instagram
Košarkar Dallas Mavericks je delil zanimivo podrobnost o slovenskem čudežnem dečku.

Po mnenju Jalena Brunsona, ameriškega organizatorja igre, ki je na lanskem naboru lige NBA okrepil Dallas Mavericks, je Luka Dončić najbolj nadležen košarkar v teksaškem moštvu.

Brunson si je slovenskega košarkarja, najboljšega novinca pretekle sezone, privoščil med pogovorom na družbenem omrežju Twitter, kjer mu je eden od navijačev zastavil vprašanje, kako nadležen je Dončić na lestvici od 1 do 10. 

Namesto da bi Slovencu podelil najvišjo možno oceno (10), je šel Brunson še korak dlje in odvrnil: "77". To je namreč številka, s katero v NBA igra Dončić.

Predvidevamo, da Američan s svojim odgovorom ni mislil nič slabega in da je bilo vse skupaj izrečeno bolj v šali kot zares, vendar ne izključujemo, da zna 20-letnik na trenutke načeti potrpljenje kateremu od soigralcev.

jalen brunson | Avtor: Epa Epa

Brunson bo v prihajajoči sezoni eno glavnih orožij rezervne peterke Dallasa. V lanski se sprva ni pretirano naigral, po odhodu Dennisa Smitha Jr. pa je začel dobivati več priložnosti. V povprečju je na igrišču preživel slabih 22 minut in prispeval 9,3 točke on 47-odstotnem mestu iz igre, 3,2 podaje in 2,3 skoka na tekmo.

Luka Dončić Ima jih v pesti Šport Dončiću se obeta jackpot, novinec mu je storil veliko uslugo

Komentarjev 3
  • tone80 16:46 26.julij 2019.

    Ja, zdaj ko je naš lepotec SLO - LUKA boljši od luzarjev je nadležen? Sram jih naj bo in malo več si naj privoščijo SLO- domače hrane... tudi kake ajdove žgance z ocvirki.....LUKA ponosni smo na tebe in Bog naj ...prikaži več te čuva..... ToneB