Dončić nasmejal svoje oboževalce

Foto: NBA.com/Twitter luka dončić
Luka Dončić se zna pošaliti na svoj račun.
Oglej si celoten članek

Najobetavnejši slovenski košarkar Luka Dončić se privaja na življenje v Združenih državah Amerike, kjer pa pogreša klasične balkanske jedi.

Devetnajsletni košarkar Dalls Mavericks je velik ljubitelj čevapčičev, o čemer priča tudi njegova objava na družbenih omrežjih, s katero se je pošalil na svoj račun.

"Ko iščeš čevapčiče, a pozabiš, da si v ZDA," je fotografiji pripisal Dončić, razočaran nad tem, da čevapčičev ni na jedilniku.

Novinec Denverja Ustrelil puščico proti Dončiću, odgovor ga bo zabolel

Slovenec je v teh dneh že v polni bojni opravi, saj se s telički pospešeno pripravlja na novo sezono košarkarske lige NBA.

Pričakovanja "V Dončića polagamo ogromne upe"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 01:21 14. Avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • 13:23 13. Avgust 2018.

    Če bo Luka hotel postati Dragič, bo moral začeti pozorno gledati, kaj daje vase. napačna hrana ti lahko vzame tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.