Dončić zelo iskreno o stanju ekipe

Foto: Twitter luka dončić
Košarkarji Dallas Mavericks so na dveh pripravljalnih tekmah pred nadaljevanjem NBA sezone zabeležili polovičen uspeh.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so po zmagi nad Los Angeles Lakers (108:104) na drugi pripravljalni tekmi izgubili z Indiano Pacers (111:118). Telički so tokrat igrali brez latvijskega centra Kristapsa Porzingisa, ki je v soboto pozabil opraviti testiranje za covid-19 in si zaradi kršitve protokola prislužil prepoved igranja.

Bizarno Ojoj ... Ne boste verjeli, na kaj je pozabil Porzingis!

Kljub porazu je bila zelo spodbudna vrnitev Luke Dončića, saj je bilo zaradi lažje poškodbe gležnja na obračunu z Jezerniki nekaj dvomov glede njegove fizične pripravljenosti. Strahovi so bili očitno odveč, saj je proti Indiani za las zgrešil trojnega dvojčka. V 24 minutah je dosegel 20 točk, 11 podaj in devet skokov.

Video Dončić stopnjuje formo, za las brez trojnega dvojčka

Pred nadaljevanjem rednega dela sezone, v katerem Dallas čaka osem tekem, prva že na zadnji dan meseca proti Houston Rockets, bodo varovanci Ricka Carlisla odigrali še prijateljski obračun s Philadelphio 76ers.

Sodeč po dveh odigranih tekmah košarkarji Dallasa še niso povsem uigrani, vendar v moštvu ni čutiti zaskrbljenosti, saj je potrditev nastopa v končnici zgolj formalnost.

Dallas (40-27) je trenutno na sedmem mestu zahodne konference in ima pred tekmami za določitev nosilcev osem zmag več od osmouvrščenih Memphis Grizzlies (32-33).

Video Razigrani Dončić z neverjetnim metom poskrbel za začudenje

Dončić pred uvodnim testom rednega dela ni preveč optimističen, prepričan pa je, da bodo stvari do začetka končnice postavile na svoje mesto. "Ne verjamem, da bomo na prvi tekmi igrali tako, kot znamo. Ne bomo 100-odstotni, a pomembnejša je končnica. Do takrat bomo že nared," je napovedal prvi zvezdnik ekipe.

Prioriteta Dallasa bo vsekakor končnica, preostanek rednega dela pa bodo izkoristili za piljenje podrobnosti.

Kakšna forma! Dončićev trik, od katerega se Lakerju še kar vrti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.