Dončić ostal sam praktično čez noč

Foto: Instagram luka dončić Foto: Epa harrison barnes Foto: Epa wesley matthews Foto: Epa Dennis Smith Jr. Foto: Epa deandre jordan
Košarkarsko moštvo Dallas Mavericks je izpeljalo še en odmeven posel v samo nekaj dneh.
Oglej si celoten članek

Na tekmi s Charlote Hornets, kjer se je Luka Dončić zapisal v zgodovino lige NBA, je zadnjič v dresu Dallas Mavericks zaigral Harrison Barnes. Teksačani so ameriškega krilnega košarkarja prodali Sacramento Kings ter v zameno zanj dobili Zacha Randolpha in Justina Jacksona.

Košarkarji Dallasa so za kadrovsko rošado izvedeli med tekmo, med najbolj pretresenimi pa je bil prav slovenski košarkar, ki je v samo nekaj dneh izgubil kar štiri soigralce.

Dončić je z nekdanjimi soigralci razvil zelo dobro kemijo in se hitro uveljavil kot eden najboljših košarkarjev v ligi, zdaj pa se je znašel pred novim velikim izzivom, saj bo Dallas sezono nadaljeval v močno spremenjeni podobi.

Izvedel po tekmi Dončić poklapan in ves iz sebe: "Ne vem, kaj reči. To je noro."

Moštvo so pred dnevi zapustili DeAndre Jordan, Dennis Smith Jr. in Wesley Matthews, v zameno zanje pa so dobili Kristapsa Porzingisa, Tima Hardawaya Jr., Treya Burka in Courtneyja Leeja. Teksačani bi ob visokih plačah Hardawaya (18,1 milijona ) in Leeja (12,7 milijonov) poleti težko opravili kakšen konkretnejši posel, s prodajo Barnesa, ki je imel zagotovljenih 25,1 milijonov na sezono, pa so se izvili iz finančnega krča.

Dallas je v samo nekaj dneh prodal 80 odstotkov svoje udarne peterke. Od peterice košarkarjev, ki so letos začeli kar 21 tekem, je ostal samo še Dončić.

Foto: Print Screen dallas začetna peterka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.