Dončić si želi zmenka z Jennifer Aniston

Foto: Profimedia Luka Dončić
Slovenski košarkar ve, kaj hoče. In to upa povedati naglas.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić odšteva ure do letošnjega nabora košarkarske lige NBA, ki bo v 21. junija v New Yorku. Slovenec se je pred velikim dogodkom, ki bo pomembno krojil njegovo prihodnost, znašel v središču pozornosti ameriških športnih medijev, ki pridno skrbijo za njegovo prepoznavnost v ZDA.

Dončić se je v pogovoru za ameriški Bleacher Report ozrl v svojo prihodnost in razkril svoje načrte za naslednjih pet sezon.

Vse več indicev Dončića preplavila čustva, potočil tudi nekaj solz

Prenos nabora lige NBA, ki se bo začel ob 1. uri zjutraj, si lahko ogledate na programu SportKlub 1.

1. sezona

V prvi sezoni si želi osvojiti priznanje za novinca sezone, želi si zabiti koš čez 221 centimetrov visokega latvijskega centra Kristapsa Porzingisa in postal kralj New Yorka.

Foto: Print Screen luka dončić 2. sezona

V drugi sezoni želi poskrbeti za svoje ljudi in odpreti podjetje v Ljubljani. Nadeja se lastne linije športnih copatov. Prav tako bi bil rad izbran v najboljšo peterko lige NBA, se udeležil All-Star tekme in zaigral v končnici.

3. sezona

Tretje leto bo primeren trenutek za nakup novega avtomobila. Ali dveh. Njegov favorit je Porsche 911. Ne bi se branil niti sodelovanja z ameriškim glasebnikom Drakeom, želi pa si navezati stike z ameriško igralko Jennifer Anison.

4. sezona

Želi si trenirati z najboljšimi košarkarji na svetu in osvojiti nagrado za najkoristnejšega igralca lige (MVP).

5. sezona

Postati prvak lige NBA. "Vse se vrti okoli prstana," pravi Dončić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.