Šport > Košarka
4084 ogledov

Dončić si želi zmenka z Jennifer Aniston

Luka Dončić
Slovenski košarkar ve, kaj hoče. In to upa povedati naglas.

Luka Dončić odšteva ure do letošnjega nabora košarkarske lige NBA, ki bo v 21. junija v New Yorku. Slovenec se je pred velikim dogodkom, ki bo pomembno krojil njegovo prihodnost, znašel v središču pozornosti ameriških športnih medijev, ki pridno skrbijo za njegovo prepoznavnost v ZDA.

Dončić se je v pogovoru za ameriški Bleacher Report ozrl v svojo prihodnost in razkril svoje načrte za naslednjih pet sezon.

luka dončić Vse več indicev Šport Dončića preplavila čustva, potočil tudi nekaj solz

Prenos nabora lige NBA, ki se bo začel ob 1. uri zjutraj, si lahko ogledate na programu SportKlub 1.

1. sezona

V prvi sezoni si želi osvojiti priznanje za novinca sezone, želi si zabiti koš čez 221 centimetrov visokega latvijskega centra Kristapsa Porzingisa in postal kralj New Yorka.

luka dončić | Avtor: Print Screen Print Screen
2. sezona

V drugi sezoni želi poskrbeti za svoje ljudi in odpreti podjetje v Ljubljani. Nadeja se lastne linije športnih copatov. Prav tako bi bil rad izbran v najboljšo peterko lige NBA, se udeležil All-Star tekme in zaigral v končnici.

3. sezona

Tretje leto bo primeren trenutek za nakup novega avtomobila. Ali dveh. Njegov favorit je Porsche 911. Ne bi se branil niti sodelovanja z ameriškim glasebnikom Drakeom, želi pa si navezati stike z ameriško igralko Jennifer Anison.

4. sezona

Želi si trenirati z najboljšimi košarkarji na svetu in osvojiti nagrado za najkoristnejšega igralca lige (MVP).

5. sezona

Postati prvak lige NBA. "Vse se vrti okoli prstana," pravi Dončić.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice