Dončić prvič v opremi "svoje" znamke

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Po štirih tekmah odsotnosti se je slovenski zvezdnik vrnil na parket. Svojih privržencev ni pustil hladnih.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so z veliko pomočjo rekonvalescenta Luke Dončića na domačem igrišču premagali San Antonio Spurs (102:98) in se utrdili v zgornjem delu zahodne konference.

Povratek Vrnitev zveri, ki sliši na ime Dončić

Dončić je dosegel 24 točk, devet skokov in osem asistenc v 32 minutah, zbral je eno ukradeno in tri izgubljene žoge. Imel je malce slabši met iz igre kot običajno (9/23; 1/6 za tri), a bil vseeno ključen za zmago Teličkov nad teksaškimi tekmeci.

Pred srečanjem se je veliko pisalo o dogovoru, ki ga je Dončić sklenil s svetovno znanim opremljevalcem - znamko Air Jordan. Za petletno sodelovanje bo Ljubljančan dobil okrog 100 milijonov dolarjev.

Družina leti skupaj Konec sage! Luka podpisal!

Na srečanju s San Antoniem je Dončić že nastopal v obutvi Air Jordan, nosil je model XXX4. V prihodnosti bo dobil svoj model, posebej prilagojen zanj in za širjenje njegove znamke.

Uradno potrdil Dallasov trener s to novico razveselil Dončićeve navijače po celem svetu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.