Dončić: Rad bi se vrnil v Madrid

Foto: Twitter luka dončić
Slovenski košarkar je spregovoril o izzivih, ki ga čakajo v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se je udeležil promocijskega dogodka v španski prestolnici, kjer je v pogovoru z novinarji madridske Marce spregovoril o svoji prihodnosti pri košarkarski ekipi Dallas Mavericks.

NBA Tako bo videti Dončić v igrici

"Najtežje se bo prilagoditi. Zapustil sem ekipo, ki je osvojila vse, in se pridružil ekipi, ki ni. Razmišljam o šampionskem prstanu, a je to v tem trenutku nemogoče. Potrebovali bomo pet let, da postanemo eden od kandidatov," je napovedal slovenski čudežni deček, ki ne izključuje možnosti, da bi se po koncu kariere vrnil v Evropo.

"Upam, da bom pustil velik pečat v ZDA. Miren sem, saj sem že igral za eno najboljših ekip na svetu. Pri 38 ali 39 letih se želim vrniti v Madrid in delati z mladimi igralci," je razkril 19-letnik.

Ekipa Dallas Mavericks je doslej dvakrat igrala v finalu lige NBA (2006, 2011) in osvojila en šampionski prstan (2011). Obakrat so telički v finalu pomerili z moštvom Miami Heat, katerega član je Goran Dragić.

Preobrazba Takšen mišičnjak je postal Dončić

Dončić je bil tretji izbor letošnjega drafta lige NBA, na katerem ga je izbrala Atlanta Hawks in ga nato zamenjala z moštvom Dallas Mavericks. Slovenski reprezentant je bil od leta 2015 do 2018 član madridskega Reala, s katerim je v zadnji sezoni osvojil naslov španskega in evropskega klubskega prvaka ter se okitil z nagradama za najkoristnejšega igralca sezone in najkoristnejšega igralca zaključnega turnirja Final Four.

NBA sezona se začne oktobra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:56 5. Avgust 2018.

    Ste pa debili, ni kaj. Ze tako ste medij z najbolj debilnimi naslovi clankov, da nabirate klike, v resnici pa …

  • 10:50 4. Avgust 2018.

    Google zdaj plačuje tedensko spletno delo na domu od $ 7836 do $ 1253. In sem zaslužil prvi mesec v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.