Dončić razkril rojstnodnevne želje

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Najboljši slovenski košarkar je danes dopolnil 23 let.
Oglej si celoten članek

Košarkar Dallas Mavericks Luka Dončić je na predvečer osebnega praznika dosegel novega dvojnega dvojčka v ligi NBA.

Tokrat je na obračunu z Golden State Warriors v dobrih 36 minutah vpisal 34 točk (10/21 iz igre, 3/9 za tri, 11/12 prosti meti), 11 skokov, dve podaji in dve ukradeni žogi.

Vse najboljše! Neverjeten preobrat Dallasa v režiji Luke in Spencerja

Dobrega razpoloženja mu ni mogla skaziti niti 13. tehnična napaka v sezoni, s katero se je nevarno približal eni tekmi suspenza.

Kaplja čez rob Dončić ima dovolj: "Ne pogovarjam se z nikomer več"

Prvi strelec Dallasa se je po zmagi na parketu pogovarjal z novinarko ESPN-a, kateri je zaupal tudi svoje rojstnodnevne želje.

"Želim si, da bi višje skočil," je s svojim odgovorom nasmejal sogovornico. "Za ekipo pa si želim, da bi še naprej zmagovali," je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.