Dončić se je osmešil, vsi planili v krohot

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na začetku sezone so igralci še malce "zarjaveli". Tudi zvezdnik Dallasa.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je že na prvi pripravljalni tekmi pokazal, da bo še kako resen kandidat za naziv najkoristnejšega igralca (MVP) rednega dela. Proti Utah Jazz je bil prvi strelec Dallas Mavericks, ki ga s klopi po novem vodi Jason Kidd.

Slednji je Slovenca, tako kot drugega zvezdnika Kristapsa Porzingisa, na parket poslal le v prvem polčasu, v drugem pa jima je namenil počitek.

Video "Luka Magic" takoj čaral in provociral tekmece

Na začetku druge četrtine, ko se je Dončić podal v uspešen prodor in ga zaključil s košem pod prekrškom, se je po kontaktu znašel na tleh.

Ob pomoči soigralcev je skušal vstati, a očitno prehitro izpustil roki kolegov ter se spet neslavno znašel na zadnjici. Košarkarji obeh ekip so se, vključno s komentatorjem, dobro nasmejali.

Ob koncu prvega polčasa je Dončić poskrbel za še en komičen vložek. Po odboju žoge od table jo je skušal po nogometno ustaviti s kolenom, a se mu je okroglo usnje odbilo točno v brado ...

Prva tekma Dallasa Uf, če bo Luka igral tako...

Dallas Mavericks bodo pred začetkom rednega dela odigrali še tri pripravljalna srečanja. Tekmeci bodo LA Clippers, Charlotte Hornets in Milwaukee Bucks.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.