Dončić stopnjuje formo, za las brez trojnega dvojčka

Foto: YouTube
Foto: YouTube
V Orlandu se nadaljujejo pripravljalne tekme NBA moštev. Spet je bil aktiven Dallas.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so doživeli poraz proti Indiana Pacers (118:111) in tako prvič po premoru zaradi pandemije covida-19 priznali premoč.

Bizarno Ojoj ... Ne boste verjeli, na kaj je pozabil Porzingis!

Od odsotnosti Kristapsa Porzingisa je Luka Dončić odigral malce več kot 24 minut in dosegel 20 točk (met iz igre 6/14, za tri 1/4), 11 skokov in devet asistenc.

Teksačani so odlično začeli in prvo četrtino dobili za enajst točk, ob polčasu pa držali tri točke naskoka. Dončić, ki je večino svojih minut odigral v prvem polčasu, je do glavnega odmora zbral 14 točk, 10 skokov in šest podaj.

V tretji četrtini je Indiani uspel preobrat, v zadnjem delu igre pa je vodila že za deset točk. Dallas se je povsem približal, a v sklepnih trenutkih so Pacers ubranili prednost.

Dončić je bil prvi strelec Dallasa. Maxi Kleber je dodal 18 točk, J.J. Barea 14 točk ter po šest skokov in podaj. Za Indiano je T.J. Warren zbral 20 točk, statistiko pa so polnili še Malcolm Brogdon, Victor Oladipo in Myles Turner.

Video Dončić zadeval, nato proslavil na zanimiv način ...

Telički so v petek na prvi prijateljski tekmi po pavzi premagali Los Angeles Lakers (108:104), v torek pa bodo igrali še eno testno srečanje proti Philadelphia 76ers.

Redni del sezone bo Dallas začel v noči na soboto po srednjeevropskem času s tekmo proti Houston Rockets.

Kršil pravila NBA zvezdnik: Odšel na pogreb očeta, končal v striptiz klubu

Pripravljalna tekma:

Dallas Mavericks - Indiana Pacers 111:118 (37:26, 27:35, 22:31, 25:26)
Dončić 20 (11 sk, 9 as), Kleber 18, Barea 14 (6 sk, 6 as); Warren 20, Brogdon 17 (6 as).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.