Dončić zadel noro trojko, gledalci so znoreli, sledilo je tole ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić je s svojo potezo (spet) na noge spravil celotno dvorano in številne komentatorje širom sveta.
Oglej si celoten članek

Luki Dončiću je uspela nora trojka ob zaključku prve četrtine, ko je Dallas še močno zaostajal za ekipo New Yorka. Gledalci v dvorani Madison Square Garden so ob tem, ko je Ljubljančan zadel neverjeten met znorela od navdušenja, toda na žalost vseh v dvorani – predvsem privržencev Dallasa – nor koš Dončića ni obveljal. Sodniki so namreč odšli pogledati počasni posnetek, ali je met Dončića prišel pravočasno, na koncu se je izkazalo, da je bil Luka za delček sekunde prepozen. Kljub vsemu je njegov koš zaokrožil po družbenih omrežjih.

Dallas je sicer po slabem prvem polčasu v drugo zaigral bistveno bolje, razigrala sta se predvsem Dončić in Tim Hardaway mlajši, ki sta zablestela v tretji četrtini, v kateri so Mavsi Newyorčanom nasuli kar 41 točk. Na koncu so se košarkarji Dallasa, pri katerih je Dončić dosegel 30 točk, Hardaway mlajši pa 28 (8 trojk), veselili zanesljive gostujoče zmage s 121:100.

Liga NBA Dončić in Hardaway z magično tretjo četrtino zmlela Newyorčane

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:02 4. December 2022.

    Najbolje je, da meče izpod svojega kosa, vsaj kaj zadane, drugace pa trojke bolj slabo...

  • 10:37 4. December 2022.

    eh, kaj mu to pomaga, če pa proste mete zgreši kot slepa kura polno skledo koruze

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.